Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Aston Martin DBX [Vid]

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Aston Martin DBX

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Aston Martin DBX [Vid]

    Η Aston Martin ανακοίνωσε και επίσημα πως το SUV της θα ονομάζεται DBX, ενώ με την εκκίνηση των δοκιμών εξέλιξής του σε δημόσιους δρόμους, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video του.

    Το μοντέλο θα παρουσιαστεί το τέταρτο τρίμηνο του 2019, θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της εταιρίας στο St Athan και μέχρι τότε θα κάνει δοκιμές σε όλο τον κόσμο. Στο video θα δεις το DBX να κινείται στη διαδρομή Welsh Rally.

    Σύμφωνα με τον Matt Becker, επικεφαλής μηχανικός της Aston Martin, η έκδοση παραγωγής του DBX θα κατασκευάζεται πάνω σε μια εξ’ολοκλήρου νέα πλατφόρμα.

    Είναι μια εντελώς νέα πλατφόρμα. Γι’αυτή χρησιμοποιήσαμε ότι έχουμε μάθει από τα άλλα αυτοκίνητα της Aston Martin, ενώ έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στη λειτουργία και στην τεχνολογία της ανάρτησης,

    δήλωσε ο Becker, συμπληρώνοντας πως η DBX θα διαθέτει ενεργές αντιστρεπτικές και αερανάρτηση.

    Το DBX θα εστιάζει τόσο στις επιδόσεις, όσο και στη πρακτικότητα. Κίνηση θα παίρνει από έναν εξακύλινδρο 3,0-λίτρων, από τον 4,0-λίτρο biturbo V8 απόδοσης 503 ίππων με 693 Nm ροπής, αλλά και με τον V12 5,2-λίτρων twin-turbo απόδοσης 600 ίππων με 700 Nm ροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο φετινό αγώνα του Pikes Peak, με το πολυτελές SUV της.

Στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Lexus UX

    Τους ανυπόμονους που δεν άντεχαν μέχρι τις 6 Μαρτίου για να δουν το νέο UX στο Σαλόνι της Γενεύης ικανοποίησε η Lexus.