Η πιο «άγρια» και ισχυρή Mustang από την Roush

Η πιο «άγρια» και ισχυρή Mustang από την Roush

Η πιο «άγρια» και ισχυρή Mustang από την Roush

    Η αμερικανική Roush Performance ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για τη Ford Mustang το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο New York Auto Show 2019..

    Η ισχύς του κινητήρα V8 των 5,0 λίτρων ανέβηκε από τους 450 PS και τα 529 Nm ροπής της στοκ έκδοσης στους 710 PS και στα 827 Nm. Στη λίστα των μηχανικών βελτιώσεων πρωτοστατούν ο νέος κομπρέσορας Roush TVS R2650 και η προαιρετική ενεργή εξάτμιση της Roush με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες.

    Εξωτερικά, η βελτιωμένη Mustang ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες ζάντες 20", το πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο και τα γραφικά της Roush. Οι αεροδυναμικές και κοσμητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, προεκτάσεις στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα και του καπό, διαφορετική γρίλια που φιλοξενεί το έμβλημα της Roush, πίσω αεροτομή και (ψεύτικες) εσοχές στο προφίλ.

2019-roush-f-150.jpg

    Εκτός από το Roush Mustang, στο σταντ της εταιρείας στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται και το νέο Roush F-150 το οποίο εξοπλίζεται με ανάρτηση Roush/Fox 2.0 και κιτ ανύψωσης δύο ιντσών (5,1 cm) για καλύτερες δυνατότητες εκτός ασφάλτου, την ενεργή εξάτμιση και μικρές αισθητικές επεμβάσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Shelby Mustang Super Snake με 750 άλογα

    Η Shelby American παρουσιάζει ένα νέο φαρδύ Super Snake bodykit για τη Mustang που θα κάνει το ντεμπούτο του στο περιθώριο

Στα ερυθρόλευκα η Mustang του 2017

    H Carlex Design... έντυσε σε κόκκινο και άσπρο εξωτερικά και κόκκινο δέρμα μία Ford Mustang του 2017.

Ford Mustang GT αφιερωμένο στους πιλότους [Vid]

    Με το βλέμμα στραμμένο προς τον ουρανό είναι η νέα ειδική έκδοση Eagle Squadron του Ford Mustang GT.