Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

    Αναμονή τέλος μιας και διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW Z4 που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο του φετινού Pebble Beach.

    Η νέα Z4 έχει εσωτερική κωδική ονομασία G29 και θα κατασκευάζεται μαζί με την νέα Toyota Supra στο ίδιο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία. Η νέα BMW Z4 βασίζεται στο BMW Z4 concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο και διαθέτει υφασμάτινη οροφή και ηλεκτροϋδραυλικά αναδιπλούμενη, η οποία φυλάγεται πίσω από τους επιβάτες. 

    Η Z4 M40i εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουργιο 3,0-λιτρο twin-scroll turbo εξακύλινδρο σε σειρά “εξαιρετικά δυνατό” κινητήρα. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως κίνηση παίρνει από 2,0-λιτρους και 3,0-λιτρους κινητήρες βενζίνης που συνδυάζονται τόσο με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.Οι 2,0-λιτροι τετρακύλινδροι κινητήρες είναι απόδοσης 180 και 250 ίππων, ενώ οι 3,0-λιτροι 335 και 385 ίππων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα BMW Z4

Επίσημο: Νέα μεγαλειώδης BMW X7 [Vid]

    Η BMW παρουσιάζει επίσημα το X7, το νέο μεγάλο επταθέσιο SUV της που θα ξεκινήσει εμπορική πορεία από τον Μάρτιο του 2019.

BMW M4 CS με 460 άλογα

    Ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα της BMW αποτελεί η Μ4, ενώ για τη γερμανική μάρκα είναι αρκετά σημαντική η κατηγορία Μ.