17χρονος έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με Bugatti Chiron! [Vid]

17χρονος έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με Bugatti Chiron! [Vid]

17χρονος έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με Bugatti Chiron! [Vid]

    Δείτε στο βίντεο παραπάνω, ένα 17χρονο αγόρι, φίλο του γνωστού YouTuber, TheStradman, να δίνει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με μια σπάνια κίτρινη Bugatti Chiron.

    Το συναρπαστικό είναι η παρακολούθηση ενός 17χρονου παιδιού, που χρησιμοποιεί ένα supercar εκατομμυρίων ευρώ για τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Αυτό που είναι κάπως ενοχλητικό είναι το ίδιο το αυτοκίνητο, επειδή το παιδί πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους νόμους περί κυκλοφορίας για να περάσει το τεστ. Η χρήση της Bugatti στο δρόμο είναι σοκ και δέος.

    Δεν υπάρχει αγώνας drag, track-day ή δοκιμή κτλ., η Chiron χρησιμοποιείται μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου στο διαδίκτυο. Το κανάλι του TheStradman στο YouTube βέβαια μπορεί να δημοσιεύει οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλει. Δε λέμε ότι είναι κακό!

17 Year Old takes DMV Driver's Test in Bugatti Chiron

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Bugatti Chiron σε μια στριφτερή διαδρομή [Vid]

    Με την Bugatti Divo να είναι κατασκευασμένη να στρίβει, δεν σημαίνει πως η Chiron δεν μπορεί να κινηθεί γρήγορα σε μια στρι

Μια Bugatti Chiron με carbon σώμα στους δρόμους του Λονδίνου [Vid]

    Είναι γνωστό ότι στο Λονδίνο κυκλοφορούν όλα τα νέα supercar/hypercar.

Bugatti Veyron έπιασε 402,5 χλμ/ώρα στην Autobahn [Vid]

    Ο Radim Passer, κάτοχος μιας Bugatti Veyron, έκανε Παγκόσμιο Ρεκόρ ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο, συγκεκριμένα στην Autobahn τ