Κάποιος πουλάει το build slot της Bugatti Divo για σχεδόν €8 εκατ

Κάποιος πουλάει το build slot της Bugatti Divo για σχεδόν €8 εκατ

Κάποιος πουλάει το build slot της Bugatti Divo για σχεδόν €8 εκατ

    Η Bugatti παρουσίασε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού την Divo, ή αλλιώς μια Chiron με νέο, άκρως αεροδυναμικό σώμα, που στοχεύει στο να παράγει μεγάλα ποσά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, προκειμένου να κάνει τις στροφές, ευθείες.

    Η Divo θα κυκλοφορήσει σε άκρως περιορισμένο αριθμό 40 μονάδων, με την κάθε μια να κοστίζει 5 εκατ. ευρώ και όπως φαντάζεσαι, όλες οι Divo έχουν προπουληθεί, με το μοντέλο να είναι ήδη sold-out.

    Ένας dealer από το Μόναχο της Γερμανίας είχε την τύχη να αγοράσει το build slot της Divo, δηλαδή πρακτικά να έχει το δικαίωμα να την αγοράσει. Σκεπτόμενος επιχειρηματικά, όμως, η αντιπροσωπεία DI Automobile GmbH πουλάει το build slot της Divo ζητώντας €6.650.000 (χωρίς φόρους), ή €7.913.500 αν υπολογιστεί το 19% του ΦΠΑ της Γερμανίας!

    Όποιος την αγοράσει θα πάρει ένα πολύ ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς σύμφωνα με τον πωλητή η συγκεκριμένη Divo θα βγει από το εργοστάσιο της Bugatti στις 28 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Bugatti εξετάζει τις Chiron SS, Superleggera και Aperta

    Η επιτυχία της Divo οδήγησε την Bugatti να σκέφτεται ήδη και άλλες ειδικές εκδόσεις της Chiron, όπως τις SS, Superleggera κ

Η Bugatti Chiron Divo των 5 εκατ. ευρώ θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach

    Η Bugatti στο φετινό Pebble Beach τον Αύγουστο θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση της Chiron.

Bugatti Chiron με γυάλινη οροφή

    Η Bugatti ανακοίνωσε πως προσφέρει πλέον μια γυάλινη οροφή για την Chiron.