Σαμπάνια σε carbon μπουκάλι έφτιαξε η Bugatti

Σαμπάνια σε carbon μπουκάλι έφτιαξε η Bugatti

Σαμπάνια σε carbon μπουκάλι έφτιαξε η Bugatti

    Το αλκοόλ και η οδήγηση είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν μπορούν να συνεργαστούν με οινοπνευματοποιούς, ζυθοποιούς και αμπελουργούς. Όπως για παράδειγμα η Bugatti, που συνεργάστηκε με μάρκα σαμπάνιας.

    Ονομάζεται Champagne Carbon, η γαλλική εταιρία έγινε γνωστή, όταν άρχισε να παράγει σαμπάνιες για τη Formula 1. Τώρα συνεργάζεται με την Bugatti για να παράγει την ειδική έκδοση Champagne Carbon ƎB.01.

    Είναι ένα μείγμα 90% σταφυλιών chardonnay με 10% pinot noir, φτιαγμένο στην ανατολική περιοχή της Γαλλίας, όπου βρίσκεται η Bugatti και διατίθεται σε ελίτ πελατεία. Αλλά η συγγένεια μπορεί να είναι πιο άμεσα εμφανής στα ανθρακονήματα που περιβάλλουν το μπουκάλι, όπως και στο supercar.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια περιπέτεια με την Bugatti. Στο σταυροδρόμι της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της αριστείας και της τεχνολογίας, η Bugatti δεν κάνει ποτέ συμβιβασμούς. Αισθανόμαστε το ίδιο και για τη σαμπάνια μας», δήλωσε ο Alexandre Mea, Διευθύνων Σύμβουλος της Champagne Carbon. «Η συνεχής επιδίωξή μας για τελειότητα και αμείλικτη επιθυμία για καινοτομία μας οδήγησε φυσικά στην Bugatti, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο».

    «Η Bugatti και η Champagne Carbon είναι avant-gardists της αντίστοιχης βιομηχανίας τους, μεταφράζοντας την τεχνογνωσία τους που επιτυγχάνεται μέσω μιας υπερήφανης ιστορίας σε ένα καινοτόμο δώρο και μέλλον», πρόσθεσε ο CEO της Bugatti Stephan Winkelmann. «Η προσπάθεια για τελειότητα είναι ο πυρήνας όλων των ενεργειών μας, οδηγώντας μας να συνεχώς θέλουμε να συνεχίζουμε να πιέζουμε τα όρια μας».

    Η αυτοκινητοβιομηχανία της Αλσατίας δεν είναι η πρώτη που συνεργάζεται με μάρκα σαμπάνιας. Η Aston Martin διέθεσε μια Rapide S για την Dom Perignon και η Krug ανακάλυψε πρόσφατα τη Rolls-Royce Silver Shadow.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Bugatti Veyron με επέκταση εγγύηση έως 15 χρόνια

    Η Bugatti παρουσίασε το πρόγραμμα Loyalty Maintenance για τους ιδιοκτήτες της Veyron, που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν σ

Κάποιος πουλάει το build slot της Bugatti Divo για σχεδόν €8 εκατ

    Η Bugatti παρουσίασε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού την Divo, ή αλλιώς μια Chiron με νέο, άκρως αεροδυναμικό σώμα, που

Η Bugatti Chiron Divo των 5 εκατ. ευρώ θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach

    Η Bugatti στο φετινό Pebble Beach τον Αύγουστο θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση της Chiron.