Αυτό είναι το νέο κτήνος του Ken Block.

Αυτό είναι το νέο κτήνος του Ken Block.

Αυτό είναι το νέο κτήνος του Ken Block.

    Ο Κεν Μπλοκ, ο διάσημος Αμερικάνος οδηγός παρουσίασε το νέο του "όχημα", το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι το απόλυτα τρομακτικό αυτοκίνητο που έχει οδηγήσει.

    Πρόκειται για το Hoonicorn Mustang V2, ένα μοντέλο που έχει βασιστεί επάνω στο Ford Mustang του 1966. Ενώ, στην προηγούμενη εκδοχή του, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διέθετε έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 6,7 λίτρων, με απόδοση 855 ίππους, τώρα η ιπποδύναμη ξεπερνά τους 1.400 ίππους. 

    Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε η βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών, ενώ ο κινητήρας πλέον καταναλώνει μεθανόλη. O εκκεντρικός οδηγός τόνισε επίσης πως τώρα η παραπάνω ισχύς, κάνει το Hoonicorn Mustang V2 να σπινάρει σε τέτοιο βαθμό, που τα ελαστικά της Toyo καταστρέφονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ο κινητήρας στροφάρει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει ούτε ο ίδιος να αλλάξει σχέσεις. 

    Εμείς, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μέσω βίντεο, την προσπάθεια του Μπλοκ με το νέο "τέρας", στις 18 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Ford μηνύει τον John Cena γιατί πούλησε το νέο του GT! [Vid]

    Ο διάσημος παλαιστής του WWE δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς του συμβολαίου που υπέγραψε με τη Ford και πλέον ακολουθο

Μια Saleen Mustang 730 ίππων έγινε περιπολικό

    Στους δρόμους της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στη πόλη Riverside, η αστυνομία πρόσθεσε στον στόλο των περιπολικών της μια S

Ford GT του 2006 πωλείται με τις ζελατίνες

    Το συγκεκριμένο Ford GT του 2006 αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη του ως επένδυση.