Κόντρα πλακέ καρφώθηκε στο παρμπρίζ ενός Honda

Κόντρα πλακέ καρφώθηκε στο παρμπρίζ ενός Honda

Κόντρα πλακέ καρφώθηκε στο παρμπρίζ ενός Honda

    Έχουμε πει πολλές φορές πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μεταφέρουμε αντικείμενα, ειδικά όταν αυτά μπορεί να αποδειχθούν μοιραία. Η πρόσδεσή του φορτίου θα πρέπει να είναι σωστή και ασφαλής και με τέτοιο τρόπο ώστε σε καμία περίπτωση να μην φύγει από τη θέση του.

    Αυτό δεν το φρόντισε ο οδηγός ενός φορτηγού στην Φλόριντα των Η.Π.Α. ο οποίος μετέφερε κόντρα πλακέ με το ένα από αυτά να φεύγει από την καρότσα και να καρφώνεται στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ένα Honda Civic.

    Η οδηγός σύμφωνα με την εφημερίδα Florida Today είναι καλά στην υγεία της αν και σοκαρισμένη, καθώς όπως είπε είδε τον χάρο με τα μάτια της, αφού το ξύλο σταμάτησε λίγα εκατοστά μακριά από το κεφάλι της, καθώς αντιστάθηκαν με επιτυχία οι εμπρός κολόνες του αυτοκινήτου.

    Ευτυχώς συνοδηγός δεν υπήρχε, καθώς όπως βλέπετε από τις εικόνες πιο πάνω που έδωσε στην δημοσιότητα η πυροσβεστική της Φλόριντα, η εμπρός γωνία του κόντρα πλακέ πέρασε στην καμπίνα και θα μπορούσε να τραυματίσει θανάσιμα όποιον βρισκόταν στο δεξί κάθισμα.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών των Η.Π.Α. από το 2011 έως και το 2014 έχουν συμβεί συνολικά 200.000 ατυχήματα με φορτία που δεν ήταν καλά ασφαλισμένα και έφυγαν από την θέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Honda Civic Type R “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” από το Top Gear Magazine

    Το βρετανικό Top Gear Magazine αλλά και το κοινό του, όπως κάθε χρόνο, ψήφισαν για το βραβείο του “Αυτοκίνητου της Χρονιάς”

Δεν ξεχνάει το S2000 η Honda

    Το Honda S2000 ήταν ένα από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην παγκόσμι

Το 2017 θα φτάσουν τα πρώτα Honda NSX στην Ιαπωνία.

    Το Honda NSX κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρεία στο Οχάιο και έχει ήδη ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Αμερική και