Νέο σύστημα πολυμέσων από την Jaguar Land Rover για τα κλασικά της μοντέλα.

Nέο σύστημα πολυμέσων από την Jaguar Land Rover για τα κλασικά της μοντέλα.

Νέο σύστημα πολυμέσων από την Jaguar Land Rover για τα κλασικά της μοντέλα.

    Την πλούσια κληρονομιά τους διαφυλάσσουν Jaguar-Land Rover, καθώς φροντίζουν για την αναγέννηση και συντήρηση των ιστορικών τους οχημάτων μέσα από διάφορες ενέργειες.

    Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι βρετανικές εταιρίες έλαβαν μια καινοτόμα απόφαση. Ποια ήταν αυτή; Να εξοπλίσουν κλασσικά τους μοντέλα με τα σύγχρονα συστήματα πολυμέσων, τα οποία ωστόσο θα έχουν παραδοσιακή σχεδίαση, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

    Τα ειδικά αυτά συστήματα πολυμέσων διαθέτουν σχετικά μικρή οθόνη αφής 3,5 ιντσών, η οποία ενσωματώνεται ανάμεσα σε δυο στρογγυλά περιστροφικά χειριστήρια. Σύμφωνα με τις Jaguar-Land Rover στην εν λόγω οθόνη θα μπορεί να προβάλλεται δορυφορική πλοήγηση με τρισδιάστατους χάρτες της Ευρώπης, με την καθοδήγηση να μπορεί να γίνεται σε 32 διαφορετικές γλώσσες.

jaguar-land-rover-classic-infotainment-system.jpg

    Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το σύστημα πολυμέσων για τα κλασικά μοντέλα των Jaguar-Land Rover «ομιλεί» αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και ρωσικά. Παράλληλα υποστηρίζει ραδιόφωνο FM και ΑΜ, συνδεσιμότητα ακόμα και τεσσάρων smartphones μέσω Bluetooth, μικρόφωνο για ανοιχτή ακρόαση, μέχρι και ειδοποιήσεις για την κυκλοφορία στους δρόμους.

    Το διακοσμητικό πλαίσιο του συστήματος πολυμέσων θα μπορεί να είναι μαύρο ή χρωμιωμένο, ενώ για τα κλασσικά μοντέλα της Land Rover θα προσφέρεται μαύρο ή ασημί βουρτσισμένο αλουμίνιο.

    Η διάθεση του συστήματος πολυμέσων για τα κλασσικά μοντέλα των Jaguar-Land Rover ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου και κοστίζει περίπου 1.340 ευρώ.

Tags: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντεμπούτο στην Καλιφόρνια η Jaguar XE SV Project 8 [Vid]

    Αποκαλύφτηκε στο φετινό Σαλόνι του Λος Άντζελες, ωστόσο ακόμα αντηχεί στα αφτιά μας ο μπάσος ήχος της Jaguar XE SV Project

Η ακριβότερη Jaguar E-Type στην ιστορία

    Η E-Type που βλέπετε στις φωτογραφίες έσπασε κάθε ρεκόρ τιμής, όντας η ακριβότερη στην ιστορία του μοντέλου.