Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Lamborghini Urus

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Lamborghini Urus

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Lamborghini Urus

    Το SUV της Lamborghini θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες και τώρα βλέπουμε φωτογραφίες από την καμπίνα, που αποκαλύπτουν ένα πολυτελές και σπορ περιβάλλον. 

    Στις 4 του Δεκέμβρη, η Lamborghini θα αποκαλύψει τη νέα Urus στα κεντρικά της στην Ιταλία. Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε κάποια φωτογραφία που να μας δείχνει καλά την εξωτερική της σχεδίαση, όμως διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες για το εσωτερικό. 

    Ο διάκοσμος είναι σπορ αλλά και πολυτελής. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν δύο οθόνες, στα πρότυπα των νέων Audi A7 και A8 και πιο κάτω, βρίσκονται μερικοί διακόπτες και ο επιλογέας του προγράμματος οδήγησης. 

    Άλλα στοιχεία, όπως οι αεραγωγοί, θυμίζουν αυτούς της Huracan και πίσω από το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός. Θα εφοδιαστεί με έναν οκτακύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα με δύο τούρμπο και απόδοση περίπου 650 ίππους, που θα θέσει νέα στάνταρ επιδόσεων στην κατηγορία των γρήγορων SUV. 

    Όμως η Lamborghini, υποστηρίζει πως θα έχει και πραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες, όπως το προηγούμενο 4x4 μοντέλο της, η LM002. Όπως γράφουμε και παραπάνω, η παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει στις 4 Δεκέμβρη και εκεί θα μάθουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με κάθε επισημότητα. Οι πρώτοι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν τις νέες Urus τους στα μέσα του 2018.     

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Lamborghini Urus πάτησε Nurburgring

    Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι το πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής εταιρίας θα κινείται από έναν ολοκαίνουριο

Spy Photos: Lamborghini Huracan Spyder Performante

    H Lamborghini έχει εδώ και αρκετό καιρό τις δοκιμές εξέλιξης της σκληροπυρηνικής έκδοσης της Huracan, αλλά σήμεα είναι η πρ