Οι κάτοικοι του Λονδίνου, έχουν την ευκαιρία αυτές τις γιορτές να θαυμάσουν από κοντά ένα μοναδικό δημιούργημα της παγκόσμι
Δεν φοβάται τα χιόνια η Lamborghini Urus [Vid]
![Δεν φοβάται τα χιόνια η Lamborghini Urus [Vid] Δεν φοβάται τα χιόνια η Lamborghini Urus [Vid]](https://www.gtspirit.gr/sites/default/files/styles/indexmainimg/public/Lamborghini-Urus-preview-Neve-1.jpg?itok=KwvIqAW6)
Δεν φοβάται τα χιόνια η Lamborghini Urus [Vid]
Συνεχίζεται το μακροσκελές teasing της Urus, με την Lamborghini στο τελευταίο της video να μας δείχνει άλλο ένα από τα προγράμματα οδήγησης που θα διαθέτει το πολυαναμενόμενο SUV της. Συνολικά θα έχει έξι, τα Strada (για καθημερινή χρήση στον δρόμο), το Sport (για πιο σβέλτες μετακινήσεις), το Corsa (για χρήση εντός πίστας), το Sabbia (για κίνηση σε άμμο), το Terra (για κίνηση εκτός δρόμου), και το Neve (για κίνηση στο χιόνι).
Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 του Δεκέμβρη στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Sant’Agata Bolognese, με την ιταλική και κάτω από το καπό της θα υπάρχει ο ολοκαίνουργιος twin-turbo V8 κινητήρας 4,0-λίτρων απόδοσης 650 ίππων.Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να ξεκινά εμπορική πορεία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
24/ 04/ 19
-
18/ 04/ 19
-
16/ 04/ 19
-
11/ 04/ 19
-
10/ 04/ 19
-
09/ 04/ 19
-
08/ 04/ 19
-
01/ 04/ 19
-
28/ 03/ 19
-
27/ 03/ 19
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν πτοείται από την αυτόνομη οδήγηση η Lamborghini και τονίζει ότι θα κάνει ο,τι μπορεί, για να μη λανσάρει ένα τέτοιο μον
Τη μονάδα παραγωγή της στην έδρα της, στη Σαντ' ¶γκατα, ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει η Lamborghini, καθώς θα δημιουργηθεί έ