Μεγαλύτερες του αναμενόμενου οι πωλήσεις της Urus δηλώνει η Lamborghini

Μεγαλύτερες του αναμενόμενου οι πωλήσεις της Urus δηλώνει η Lamborghini

Μεγαλύτερες του αναμενόμενου οι πωλήσεις της Urus δηλώνει η Lamborghini

    Το 2017 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τη Lamborghini όσον αφορά τις πωλήσεις καθώς έφτασε τις 3.815 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 10% σε σχέση με το 2016.

    Φυσικά οι Ιταλοί θέλουν να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία και προκειμένου να τα καταφέρουν δημιούργησαν την Urus, μιας και η κατηγορία των SUV είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και από ό,τι φαίνεται ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχουν πάρει.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Στέφανο Ντομενικάλι, οι πωλήσεις της Urus έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τόσο σε αριθμό μονάδων όσο και σε τιμή ανά μονάδα αφού μπορεί η αρχική τιμή να είναι οι 200.000 ευρώ όμως ο μέσος όρος ανά αυτοκίνητο φτάνει τις 240.000 ευρώ.

    Χάρη στην Urus η Lamborghini αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω τα στοιχεία πωλήσεων για το 2018 αγγίζοντας τις 5.000 μονάδες με τον Ντομενικάλι να υπολογίζει ότι περίπου 1.000 εξ αυτών θα οφείλονται στο νέο SUV.

    Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Urus προσελκύει πελάτες που μέχρι τώρα δεν είχαν αγοράσει ξανά κάποιο μοντέλο της Lamborghini ενώ προσελκύει και πελάτες από περιοχές όπως η Ρωσία και η Ινδία που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα supercars της ιταλικής μάρκας λόγω της κακής ποιότητας των δρόμων στις χώρες αυτές.

    Μπορεί ο στόχος να είναι η αύξηση των πωλήσεων όμως σύμφωνα με τον Ντομενικάλι η συνολική παραγωγή δε θα ξεπεράσει ποτέ τις 10.000 μονάδες το χρόνο ώστε η ποιότητα κατασκευής να παραμείνει κορυφαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το BMW X7 καταστράφηκε στο δρόμο για το Ντιτρόιτ

    Η BMW είχε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα στο περίπτερό της στην έκθεση του Ντιτρόιτ δεν είχε όμως το πολυτελές X7 που χάλασε

Δεν προλαβαίνει τη ζήτηση της Cullinan η Rolls-Royce

    Η κίνηση της Rolls – Royce να μπει στο χώρο των SUV αποδεικνύεται εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού η ζήτηση για το βρετανικό μο

Επίσημο: Cullinan θα ονομαστεί το SUV της Rolls-Royce

    Σε κλειστό κύκλο πραγματοποίησε η Rolls-Royce τα «βαφτίσια» του πρώτου της SUV, ενώ οι σχετικές φωτογραφίες το εμφανίζουν φ