Στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Lexus UX [Vid]

Στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Lexus UX

Στο Σαλόνι της Γενεύης το νέο Lexus UX [Vid]

    Τους ανυπόμονους που δεν άντεχαν μέχρι τις 6 Μαρτίου για να δουν το νέο UX στο Σαλόνι της Γενεύης ικανοποίησε η Lexus.

    Η ιαπωνική premium εταιρία της Toyota λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία που δείχνει την εξωτερική σχεδίαση του νέου UX, αλλά και ένα video στο οποίο προβάλλεται για λίγο το εσωτερικό του.

    Σύμφωνα τώρα με την Lexus το νέο UX διαθέτει νέα πλατφόρμα, η οποία προσφέρει εξαιρετική ακαμψία του αμαξώματος και χαμηλό κέντρο βάρους που κάνει την οδήγηση του να θυμίζει hatchback.

    Σχεδιαστικά τώρα μπορούμε να διακρίνουμε τα εμπρός Led φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, τους τετραγωνισμένους θόλους των τροχών, τη χαρακτηριστική μεγάλη γρίλια της μάσκας και την κλίση της οροφής.

    Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η κεντρική μεγάλη οθόνη και η οδηγοκεντρική σχεδίαση της κονσόλας, ενώ η Lexus αναφέρεται στην καλή ορατότητα και στους άνετους χώρους που έχουν οι επιβάτες.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο αστικό κόμπακτ διαστάσεων crossover της Lexus θα μάθουμε σε λίγες μέρες στην ελβετική πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Νέα μεγαλειώδης BMW X7 [Vid]

    Η BMW παρουσιάζει επίσημα το X7, το νέο μεγάλο επταθέσιο SUV της που θα ξεκινήσει εμπορική πορεία από τον Μάρτιο του 2019.<

Επίσημο: Νέα BMW X4 στην Έκθεσης Γενεύης [Vid]

    Η νέα γενιά της BMW X4 παρουσιάστηκε ενόψει της έκθεσης της Γενεύης διατηρώντας τα σπορτίφ χαρακτηριστικά σε ένα ελαφρώς με

Επίσημο: Audi Q8 [Vid]

    H Audi αποκάλυψε τη ναυαρχίδα στην οικογένεια “Q” των SUV μοντέλων της, δηλαδή το νέο Q8.