Ετοιμάζει τον διάδοχος της 570S η McLaren

Ετοιμάζει τον διάδοχος της 570S η McLaren

Ετοιμάζει τον διάδοχος της 570S η McLaren

    Η 570S είναι το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο της McLaren και έχει γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία. Η εμπορική πορεία του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 2015 αλλά με δεδομένο ότι η βρετανική εταιρεία, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της, ανανεώνει τα μοντέλα της κάθε 4-5 χρόνια, το 2019 αναμένουμε να παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης της.

    Μάλιστα, αυτό το νέο μοντέλο θα είναι και το πρώτο που στα πλαίσια του στρατηγικού πλάνου Track22, θα παίρνει κίνηση από υβριδικό σύνολο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του το αφεντικό της McLaren, Μάικ Φλιούιτ, επιβεβαίωσε ότι η πλατφόρμα Monocell II έχει υποστεί αλλαγές ώστε να μπορεί να δεχτεί τους υβριδικούς κινητήρες.

    Όσον αφορά τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης και σε ποιο βαθμό το νέο βρετανικό μοντέλο θα διαθέτει τέτοιες ο Φλιούιτ είπε ότι ως εταιρεία θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το πόσο αυτόνομο θα μπορεί να είναι το νέο μοντέλο τους καθώς δεν είναι κάτι που ελκύει τους πελάτες τους. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχουν κάποια συστήματα που πλέον θεωρούνται απαραίτητα στον τομέα της ασφάλειας ή κάποια που επιβάλλονται από τη νομοθεσία ορισμένων χωρών.

    Πριν τη “συνταξιοδότηση” της 570S είναι πιθανό να δούμε μια τελευταία επετειακή έκδοση με τα διακριτικά LT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 15 εκατ Ευρώ αγοράζεις τη μοναδική McLaren F1 GTR Longtail steet-legal

    H McLaren κατασκεύασε συνολικά 106 F1 με τις δέκα από αυτές να είναι οι αγωνιστικές F1 GTR Longtail.

Η McLaren teasάρει νέο μοντέλο

    Στο φετινό Goodwood Festival of Speed η McLaren θα παρουσιάσει ένα νέο μυστήριο μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα την LT έκδοση

McLaren 570S με 642 άλογα από την DMC

    H DMC μας παρουσιάζει το τελευταίο της project, που δεν είναι άλλο από μια McLaren 570S με διάφορα καλούδια της.