Με 500.000 Ευρώ παίρνεις μία αγωνιστική McLaren 720S GT3

Με 500.000 Ευρώ παίρνεις μία αγωνιστική McLaren 720S GT3

Με 500.000 Ευρώ παίρνεις μία αγωνιστική McLaren 720S GT3

    Εάν διαθέτετε 440.000 λίρες Αγγλίας, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, η McLaren σας «προτείνει» να αγοράσετε την 720S GT3, ώστε να συμμετέχετε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα το 2019.

    Το αυτοκίνητο έχει συμπληρώσει 30.000 χλμ. δοκιμών  μερικά από αυτά σε συνεχή λειτουργία του κινητήρα 24 και 36 ώρες. Η 720S GT3 βασίζεται στην «πολιτική» έκδοση της 720S, με επεμβάσεις στην αεροδυναμική και στα τεχνικά στοιχεία, ώστε από ένα “road car” υψηλών επιδόσεων να μετατραπεί σε καθαρόαιμο αγωνιστικό. Φέρει εξελιγμένο σύστημα φρένων, σε ό,τι αφορά τις «δαγκάνες» και την ψύξη, ζάντες με ένα μπουλόνι-κεντρικό- , με υδραυλικό σύστημα ανύψωσης του αυτοκινήτου όταν εισέρχεται στα πιτς για αλλαγή ελαστικών, νέα ρύθμιση της πίσω ανάρτησης.

    Το εσωτερικό ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τη FIA. Roll cage, ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, κάθισμα bucket από ανθρακόνημα προδιαγραφών Hans, αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και ελαστικά Pirelli. Το μοτέρ είναι twin turbo V8 4λίτρων, χωρίς να ανακοινώνεται η ισχύς του. Συνδυάζεται με σειριακό –αγωνιστικό-κιβώτιο με κίνηση στους πίσω τροχούς.

    Αυτά λοιπόν για την αγωνιστική McLaren 720S GT3.

    Ίσως σκεφτείτε μισό εκατομμύριο ευρώ για την αγορά ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και αρκετές ακόμα χιλιάδες ευρώ κατά τη διάρκεια των αγώνων και να αισθανθείτε ότι χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας.

    Μα ο κόσμος δεν είναι ίδιος για όλους….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Track Pack αποκτά η McLaren 720S

    Η McLaren ετοίμασε το Track Pack πακέτο για την 720S, το οποίο απευθύνεται σε όσους ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να επισκέπτονται

Ανανεωμένο Audi R8 LMS

    Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει σήμερα μια νέα εξέλιξη του R8 LMS, που ονομάζεται R8 LMS GT3, το τέταρτο αγωνι

Η Honda ανανεώνει το NSX GT3 Evo

    Έτοιμο να αγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το 2019, μετά από μια σειρά αναβαθμίσεων οι οποίες το ισχυροποιούν στο έπακρο.