Έτσι είναι η οδήγηση με το Halo [Vid]

Έτσι είναι η οδήγηση με το Halo [Vid]

Έτσι είναι η οδήγηση με το Halo [Vid]

    Η γνώμη του Toto Wolff για το Halo είναι χαρακτηριστική: «Θα το έβγαζα με αλυσοπρίονο»! Αυτό θα έκαναν οι περισσότεροι από εμάς, αφού το εντελώς ξένο σώμα είναι πολύ άσχημο, ενώ την ίδια ώρα είναι έντονα αμφισβητήσιμη η ασφάλεια που προσφέρει, διότι η προστασία του περιορίζεται μόνο σε μεγάλα αντικείμενα, επομένως, σε περιστατικά όπως αυτό του Felipe Massa στις κατατακτήριες της Ουγγαρίας το 2009, θα ήταν εντελώς άχρηστο.

    Ένα από τα ερωτηματικά που προκαλεί το σύστημα είναι κατά πόσο επηρεάζεται η ορατότητα του οδηγού. Ο Daniel Ricciardo είπε ότι δεν τον ενοχλεί, όμως η Mercedes θέλησε να μας δώσει ένα video για να καταλάβουμε πώς ακριβώς βλέπει ένας οδηγός με το Halo. Τα πλάνα έρχονται από το shakedown της Mercedes W09, του νέου μονοθεσίου της γερμανικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντυπωσιακή η πίστα F1 της Τυνησίας [Vid]

    Μια εντυπωσιακή μακέτα -video ετοίμασαν οι Τυνήσιοι προβάλλοντας την επιθυμία τους να διοργανώσουν Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν ο νηκηστής του Γκραν Πρι Αυστρίας  [Vid]

    Βροχή δεν είχαμε, ο Βαλτέρι Μπότας άντεξε στη μεγάλη πίεση του Σεμπάστιαν Φέτελ, ειδικά στους τελευταίους γύρους, και πανηγ

Τα πιο περίεργα ατυχήματα στην Formula 1 [Vid]

    Η Formula 1 στην ιστορία της μας έχει «χαρίσει» ορισμένα εντυπωσιακά αλλά κάπως περίεργα ατυχήματα, ευτυχώς πάντα χωρίς απρ