Nissan GT-R με full carbon σώμα, αξίας €67.000

Nissan GT-R με full carbon σώμα, αξίας €67.000

Nissan GT-R με full carbon σώμα, αξίας €67.000

    Πιστέψτε το ή όχι, η σημερινή γενιά Nissan GT-R, με εσωτερική ονομασία R35, έχει παραχθεί για περίπου 11 χρόνια και η Nissan δεν μιλά για την αντικατάστασή της ακόμα. Ειλικρινά, δεν ελπίζουμε καν για ένα ντεμπούτο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία εξακολουθεί να είναι απασχολημένη στο να παρουσιάζει κάθε είδους ειδικές εκδόσεις για να κρατήσει το ενδιαφέρον για το τρέχον μοντέλο ζωντανό.

    Ευτυχώς, οι ιδιώτες ιδιοκτήτες σε όλον τον κόσμο είναι στην ευχάριστη θέση να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για να τροποποιήσουν τα GT-R και να μας δείχνουν διαφορετικούς Godzilla. Και εδώ είναι ένα από τα πιο ωραία παραδείγματα που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

    Γνωρίστε ένα από τα λίγα GT-R στον κόσμο με πλήρη αμάξωμα από ανθρακονήματα. Κάθε εξωτερικό μέρος είναι από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένου του καπό, των θυρών, των fenders, των καπακιών των καθρεπτών και των προφυλακτήρων. Με αυτό το τεράστιο ποσό ανθρακονημάτων, αναρωτιόμαστε μόνο τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος. Χτύπα ξύλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδική έκδοση του Nissan GT-R μόνο για Ιαπωνία

    Το GT-R (R35) βρίσκεται στην γκάμα της Nissan για 11 ολόκληρα χρόνια και προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θ

Η εξέλιξη του Nissan Silvia [Vid]

    Η σπορ γκάμα της Nissan/Datsun για τέσσερις δεκαετίες περίπου, περιελάμβανε τρία μοντέλα, Silvia, Fairladay, Skyline.

Θέλεις να κατέχεις ένα Nissan GT-R 7 δευτερολέπτων; Μπορείς!

    Η αγορά ενός Nissan GT-R ίσως αποτελεί όνειρο για ΅σένα.