Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

    Με σχέδια πολλών βολτ μας συστήνεται ξανά η Polestar και το πρώτο της εντυπωσιακό δημιούργημα είναι γεγονός, με τα επόμενα να βάζουν στο στόχαστρο τα μοντέλα της Tesla! 

    Η Polestar έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις «περιποιήσεις» που έκανε στα γρήγορα Volvo, όμως πλέον πρέπει να τη συνηθίσουμε με το νέο της πρόσωπο. Η φίρμα έγινε πλέον μια υπο-μάρκα των Σουηδών και στοχεύει κυρίως στα επαναφορτιζόμενα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Έτσι είναι λογικό να θέλει να φτάσει μια μάρκα που ανήκει στις κορυφαίες του είδους, δηλαδή την Tesla! 

    Ήδη παρουσίασε το Polestar One, ένα εντυπωσιακό κουπέ με 600 ίππους, όμως το μοντέλο που ε΄ρχεται αμέσως μετά, θα τη βάλει ακριβώς απέναντι στο Tesla Model 3. Θα το δούμε περίπου στο 2019 και θα ονομάζεται Polestar 2, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης δηλαδή. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι σχέδια έχει η πολλά υποσχόμενη Polestar, τώρα που «κολυμπάει» λίγο έξω από τα νερά της Volvo. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο ηλεκτρικό hypercar από τον Rimac

    Η Rimac Automobili την περίοδο αυτή αναπτύσσει ένα νέο hypercar που θα είναι καλύτερο και ταχύτερο από το Concept One.

3,1 εκατ. Ευρώ το Aspark Owl

    Πέρσι το φθινόπωρο, η ιαπωνική Aspark είχε παρουσιάσει το Owl, ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που σύμφωνα με την εταιρία θ

Το ηλεκτρικό των 1.000 ίππων που τρομάζει την Tesla

    Η αμερικάνικη Lucid Motors παρουσίασε το Air, ένα ηλεκτρικό sedan με αυτονομία άνω των 640 km και επιδόσεις supercar