Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

Η Polestar έβαλε «στο μάτι» την Tesla

    Με σχέδια πολλών βολτ μας συστήνεται ξανά η Polestar και το πρώτο της εντυπωσιακό δημιούργημα είναι γεγονός, με τα επόμενα να βάζουν στο στόχαστρο τα μοντέλα της Tesla! 

    Η Polestar έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις «περιποιήσεις» που έκανε στα γρήγορα Volvo, όμως πλέον πρέπει να τη συνηθίσουμε με το νέο της πρόσωπο. Η φίρμα έγινε πλέον μια υπο-μάρκα των Σουηδών και στοχεύει κυρίως στα επαναφορτιζόμενα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Έτσι είναι λογικό να θέλει να φτάσει μια μάρκα που ανήκει στις κορυφαίες του είδους, δηλαδή την Tesla! 

    Ήδη παρουσίασε το Polestar One, ένα εντυπωσιακό κουπέ με 600 ίππους, όμως το μοντέλο που ε΄ρχεται αμέσως μετά, θα τη βάλει ακριβώς απέναντι στο Tesla Model 3. Θα το δούμε περίπου στο 2019 και θα ονομάζεται Polestar 2, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης δηλαδή. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι σχέδια έχει η πολλά υποσχόμενη Polestar, τώρα που «κολυμπάει» λίγο έξω από τα νερά της Volvo. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον πλανήτη [Vid]

    Το ιαπωνικό Aspark Owl διεκδικεί τον τίτλο του ταχύτερου σπρίντερ με τέσσερις τροχούς, καθώς επιταχύνει από στάση έως 100 χ

Η Porsche βάζει την 911 στην πρίζα.

Μια plug-in hybrid έκδοση της 911 ετοιμάζει η Porsche.

Aria FXE. Υβριδικό hypercar 1.150 ίππων

    Το υβριδικό supercar Aria FXE κάνει τα 0 – 100 χλμ./ώρα σε 3,1’’ και πιάνει τα 354 χλμ./ώρα, ενώ ετοιμάζεται να βγει στην π