Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera.

Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera

Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera.

    Το Γερμανικό πολυτελές μοντέλο «πιάστηκε» να κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την τελική της μορφή πριν την επίσημη παρουσίασή του. 

    Η Porsche Panamera ήταν σε φάση ανανέωσης και την είδαμε αρκετές φορές να κυκλοφορεί στους δρόμους με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ, ωστόσο τώρα τη βλέπουμε... γυμνή. Το μαύρο αυτοκόλλητο καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του πορτμπαγκάζ (εκεί που γράφει το όνομα του μοντέλου), με το υπόλοιπο αμάξωμα να βρίσκεται σε κοινή θέα. Όπως βλέπουμε, η σχεδίασή της δεν έχει αλλάξει δραματικά και πρόκειται για εξέλιξη της προηγούμενης, στα σημερινά πρότυπα των Porsche. 

    Αυτό σημαίνει ότι στο πίσω μέρος μια στενή λωρίδα από λαμπτήρες LED συνδέουν τα δύο νέα πίσω φωτιστικά σώματα, με τις υπόλοιπες διαφορές να εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις εισαγωγές αέρα με το διαφορετικό σχήμα και τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό αναμένεται να διαφέρει περισσότερο συγκριτικά με αυτό της τρέχουσας γενιάς, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στα τέλη του μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne [Vid]

    Η 3η γενιά του SUV μοντέλου της Porsche είναι γεγονός.

Η «οικογένεια» Porsche 911 μεγαλώνει [Vid]

    Το νέο μοντέλο που προστίθεται στην γκάμα της 911 λέγεται Carrera T και έρχεται με 370 ίππους, εντυπωσιακές επιδόσεις και δ

H νέα δημιουργία της Singer είναι εξωπραγματική

    Πριν περίπου εννιά μήνες, η Singer Vehicle Design παρουσίασε το νέο της project, που όπως όλα, βασίζεται στην πλατφόρμα μια