Η νέα Porsche 911 GT2 RS πάει τάπα στο Nurburgring.(Vid)

Η νέα Porsche 911 GT2 RS πάει τάπα στο Nurburgring.(Vid)

Η νέα Porsche 911 GT2 RS πάει τάπα στο Nurburgring.(Vid)

    Ξέρουμε εδώ 16 μήνες ότι η Porsche ετοιμάζει τη νέα 911 GT2 RS, η οποία θα παρουσιαστεί το 2017 (και όχι το 2018 που είχε αρχικά ανακοινωθεί), και ενώ την έχουμε δει σε κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δεν είχε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να την δούμε να κινείται, και κυρίως να την ακούσουμε.

    Τις περασμένες μέρες, όμως, η γερμανική εταιρία πήγε στην πίστα του Nurburgring Nordschleife για δοκιμές εξέλιξης της πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της 911, και σύμφωνα με τον Andreas Preuninger, του ανθρώπου που ηγείται του τμήματος αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης της εταιρίας, το αυτοκίνητο θα παίζει έναν διαφορετικό ρόλο, όντας το απόλυτο τέρας. Όχι μία widow maker, αλλά ένα αυτοκίνητο που θα πρέπει να σέβεσαι και δεν θα είναι ιδιαίτερα ανεκτικό.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα παράγει πάνω από 612 άλογα και 700 Nm ροπής, που απέδιδε το προηγούμενο μοντέλο.

2018 Porsche 991 GT2 RS testing on the Nurburgring Nordschleife! | Amazing Sounds & Hard driving

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Cayenne

    To SUV της Porsche βρίσκεται ένα στάδιο πριν την ανανέωση και κάποιες νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αποκαλύπτουν σε μεγ

Η νέα Porsche Panamera αποκαλύπτεται

    Το τετράθυρο μοντέλο της Porsche είναι προγραμματισμένο για να κάνει επίσημο ντεμπούτο αργότερα στο 2016, εντοπίστη