Δεν προλαβαίνει τη ζήτηση της Cullinan η Rolls-Royce

Δεν προλαβαίνει τη ζήτηση της Cullinan η Rolls-Royce

Δεν προλαβαίνει τη ζήτηση της Cullinan η Rolls-Royce

    Η κίνηση της Rolls – Royce να μπει στο χώρο των SUV αποδεικνύεται εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού η ζήτηση για το βρετανικό μοντέλο υπερβαίνει κατά πολύ την παραγωγή.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πωλήσεις είναι κλεισμένες μέχρι και τον Ιούλιο. Μάλιστα, οι Βρετανοί έχουν προβεί σε κατάλληλες κινήσεις ώστε να μειώσουν το πρόβλημα. Από τη μία λειτουργούν τη γραμμή παραγωγής στο 100%, από την άλλη έχουν αυξήσει την παραγωγική τους ικανότητα προχωρώντας σε 200 νέες προσλήψεις.

    Η Rolls – Royce προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το αυτοκίνητό τους όπως επιθυμούν, επιλογή η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αφού η βρετανική μάρκα ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι κάθε αντίτυπο της Cullinan που έχει πουλήσει είναι διαφορετικό.

    Η επιτυχία της Cullinan είναι διπλή, αφ’ ενός έχει αυξήσει κατακόρυφα τις συνολικές πωλήσεις της μάρκας αφού έκανε πολλούς παραδοσιακούς αγοραστές που έχουν ήδη κάποιο άλλο μοντέλο της μάρκας να προβούν στην αγορά της και αφ’ ετέρου, έφερε πολλούς νέους πελάτες. Μάλιστα, οι πελάτες αυτοί μέχρι πρόσφατα δεν ανήκαν στο σύνηθες πελατολόγιο αφού πρόκειται για νεότερους σε ηλικία αλλά και γυναίκες.

    Απόδειξη των παραπάνω είναι ότι το 2017 από πλευράς πωλήσεων ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Rolls – Royce με τις συνολικές μονάδες να φτάνουν τις 4.107 σε πάνω από 50 χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Cullinan θα ονομαστεί το SUV της Rolls-Royce

    Σε κλειστό κύκλο πραγματοποίησε η Rolls-Royce τα «βαφτίσια» του πρώτου της SUV, ενώ οι σχετικές φωτογραφίες το εμφανίζουν φ

Cullinan,  το πρώτο SUV τηςRolls Royce

    Η Rolls-Royce παρουσίασε σήμερα επίσημα το Cullinan, το πρώτο SUV της που απευθύνεται σε πλούσιους αγοραστές που θέλουν να