Ανανεωμένο Audi R8 LMS

Ανανεωμένο Audi R8 LMS

Ανανεωμένο Audi R8 LMS

    Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει σήμερα μια νέα εξέλιξη του R8 LMS, που ονομάζεται R8 LMS GT3, το τέταρτο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Audi Sport τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    Αυτή η νέα έκδοση έχει «προσαρμοστεί προσεκτικά στις απαιτήσεις του πελάτη» όσον αφορά τις τεχνολογίες και το κόστος λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές έχουν περάσει αρκετό χρόνο συζητώντας για το αυτοκίνητο με πελάτες στο στάδιο του σχεδιασμού. Είναι αξιοσημείωτο ότι, εκτός από τις ομάδες που κέρδισαν το κύπελλο, η Audi γνώρισε νίκες ακόμη και από ερασιτέχνες οδηγούς από όλον τον κόσμο.

Audi-R8-LMS-facelift-2019-15.jpg

    Η ομάδα παρέμεινε επικεντρωμένη κυρίως στις αεροδυναμικές πτυχές του αυτοκινήτου, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη ψύξη, θα είχαν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συνέπεια στις δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Αυτό που είναι ακόμη σημαντικότερο είναι τα διαστήματα των service για το συμπλέκτη και το κιβωτίου ταχυτήτων, που είναι πλέον μεγαλύτερα και έτσι εξοικονομούν χρήματα οι επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες. Η Audi ισχυρίζεται επίσης ότι έγιναν κάποιες τροποποιήσεις σε όλο το αυτοκίνητο, αλλά αυτές παραμένουν αόρατες με γυμνό μάτι.

Audi-R8-LMS-facelift-2019-2.jpg

    Η Audi Sport αναφέρει ότι τα πρώτα αυτοκίνητα των πελατών, αξίας 398.000 € με ΦΠΑ, θα παραδοθούν στις αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Μπορείτε είτε να παραγγείλετε ένα ολοκαίνουργιο R8 LMS είτε να εξοπλίσετε το παλιό με το κιτ εξέλιξης, το οποίο θα σας κοστίσει € 28.000. Τα αυτοκίνητα θα είναι αναγνωρισμένα για αγώνες της FIA από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 500.000 Ευρώ παίρνεις μία αγωνιστική McLaren 720S GT3

    Εάν διαθέτετε 440.000 λίρες Αγγλίας, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, η McLaren σας «προτείνει» να αγοράσετε την 720S GT3, ώσ

Η Honda ανανεώνει το NSX GT3 Evo

    Έτοιμο να αγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το 2019, μετά από μια σειρά αναβαθμίσεων οι οποίες το ισχυροποιούν στο έπακρο.

Mercedes-AMG GT R Pro στην έκθεση του Λος Άντζελες

    Η Mercedes ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο LA Auto Show, ανάμεσά τους η νέα περιορισμένης έκδοσης GT R PRO, μι