Ηλεκτρικό μοντέλο πριν το 2025 η Bentley

Ηλεκτρικό μοντέλο πριν το 2025 η Bentley

Ηλεκτρικό μοντέλο πριν το 2025 η Bentley

    Σε γενικές γραμμές οι εταιρείες κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων δεν έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υιοθέτηση ηλεκτρικών κινητήρων στα μοντέλα τους όμως τώρα για την Bentley αυτό φαίνεται ότι αλλάζει. 

    Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άντριαν Χάλμαρκ, είπε ότι παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο σταδιακά η βρετανική μάρκα θα αρχίσει να γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον. ΑΝ και δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες ο Χαλμαρκ είπε ότι το πλάνο αφορά τόσο τα μοντέλα της εταιρείας όσο και τους κινητήρες αλλά και τις απαραίτητες επενδύσεις.

    Συνεχίζοντας πάνω στο θέμα ο Χάλμαρκ δήλωσε ότι βάση του παραπάνω σχεδίου το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Bentley θα παρουσιαστεί το 2025 ή νωρίτερα ωστόσο δεν ανέφερε ποιο θα είναι αυτό το μοντέλο καθώς η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, κάτι που θα γίνει μέσα στο 2019.

    Η Bentley έχει δημιουργήσει στο παρελθόν ηλεκτρικά πρωτότυπα όπως το EXP 12 Speed 6e όμως η σχέση της με την ηλεκτροκίνηση είναι περιορισμένη. Αυτό που λένε οι άνθρωποι της εταιρείας είναι ότι το πρώτο τους αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα έχει ταχεία φόρτιση και μεγάλη αυτονομία.

    Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι οι πελάτες τους θα μπορούν να ταξιδέψουν από το Παρίσι στο Λονδίνο με μία φόρτιση. Η απόσταση αυτή μεταφράζεται περίπου σε 460 χλμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδικά σήματα από την Bentley για το 2019

    Η Bentley το 2019 θα γιορτάσει τα 100στα της γενέθλια γι’αυτό και ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ειδικά σήματα στα μοντέλα που

Πρεμιέρα στο Μπάθαρστ θα κάνει η ομάδα της Bentley Motorsport

    Το αγωνιστικό τμήμα της Bentley ταξίδεψε 17.000 χλμ., μέχρι την μακρινή Αυστραλία, όπου διεξάγεται ο φημισμένος 12ωρος αγών

Rimac C_Two κάνει 0-96 χλμ/ώρα σε 1,85 δευτ [Vid]

    Το δεύτερο ηλεκτρικό supercar της Rimac είναι ένα «οπλοστάσιο» 1.914 ίππων με αυτονομία 650 χλμ.