Νέος εκθεσιακός χώρος της Bentley στο Κίεβο

Νέος εκθεσιακός χώρος της Bentley στο Κίεβο

Νέος εκθεσιακός χώρος της Bentley στο Κίεβο

    Τις πύλες του άνοιξε ο νέος εκθεσιακός χώρος της Bentley στο Κίεβο της Ουκρανίας.

    Πρόκειται για ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο 290 τ.μ. που χρειάστηκε πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί, ενώ διακρίνεται για την πολυτέλεια του, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια υλικά που τοποθετούνται και στα μοντέλα της Bentley.

    Επειδή πρόκειται για το μοναδικό εκθεσιακό χώρο της Bentley στην Ουκρανία προσφέρει ολόκληρη τη γκάμα μοντέλων της, καθώς πίσω από τη βιτρίνα βρίσκονται οι Continental GT, Flying Spur, Bentayga και Mulsanne.

    Παράλληλα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης ο πελάτης μπορεί να προσαρμόζει το μοντέλο που επιθυμεί επιλέγοντας από την ευρεία παλέτα των χρωμάτων και δερμάτινων επενδύσεων.

    Συνεργάτης της βρετανικής premium εταιρείας στην Ουκρανία είναι η Winner Automotive, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 και εμπορεύεται επίσης τις Ford, Jaguar, Land Rover και Volvo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάρτι κάνει η Benltey με τη Bentayga

    Κοστίζει περισσότερα από 250.000¤ και όμως από τον Ιανουάριο του 2016 έως σήμερα έχουν παραχθεί πάνω από 5.500 αυτοκίνητα.

Η Bentley θέλει νέες εκδόσεις της Bentayga, ώστε να μείνει ανταγωνιστική

    Το ότι η Bentley Bentayga είναι ένα προϊόν το οποίο πρακτικά δεν έχει ανταγωνισμό, όντας το πιο πολυτελές και ένα από τα πι

Η Bentley ανακαλεί μερικές Bentayga

    H Bentley ανακοίνωσε ότι ανακαλεί μερικές Bentayga, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό.