Στο σφυρί η Bentley του Elton John

Στο σφυρί η Bentley του Elton John

Στο σφυρί η Bentley του Elton John

    Για όσους δε γνωρίζουν, ο Sir Elton John έχει στην ιδιοκτησία του μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά βγαίνει στο σφυρί.

    Είναι 1 από τις 431 Bentley S1 Continental Sport Saloon του 1959. Ήταν ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της εποχής του. Με αριθμό πλαισίου BC1BG, κινήθηκε μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γκάμπια, περνώντας από αρκετούς ιδιοκτήτες πριν το αγοράσει ο Elton John το 1976, κάνοντας μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή.

    Ο Sir Elton είχε στην κατοχή του την Bentley για 25 χρόνια, πριν την πουλήσει στο μεγιστάνα Sir Alan Sugar, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε στον οίκο Bonhams για δημοπρασία πριν από 10 χρόνια. Τώρα θα βγει στο σφυρί για άλλη μια φορά, μαζί με την Aston Martin του Paul McCartney και το Mini του Ringo Starr.

    Ο οίκος Bonhams εκτιμά ότι η τιμή της θα φτάσει τις 400.000-500.000 λίρες Αγγλίας, όπως καταλάβατε αξίζει περισσότερο από τη νέα Continental GT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Bentley νέα έκθεση στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας

    Η νέα βιτρίνα πίσω από την οποία στέκονται καλογυαλισμένα τα μοντέλα της Bentley βρίσκεται στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, καθώς

Νέα υπηρεσία ενοικίασης των μοντέλων από την Bentley

    H Bentley προσφέρει ακόμα μια νέα υπηρεσία που θα διευκολύνει αποκλειστικά τους εκλεκτούς της πελάτες όταν ταξιδεύουν.

Ειδικά σήματα από την Bentley για το 2019

    Η Bentley το 2019 θα γιορτάσει τα 100στα της γενέθλια γι’αυτό και ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ειδικά σήματα στα μοντέλα που