Στο σφυρί η Bentley του Elton John

Στο σφυρί η Bentley του Elton John

Στο σφυρί η Bentley του Elton John

    Για όσους δε γνωρίζουν, ο Sir Elton John έχει στην ιδιοκτησία του μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά βγαίνει στο σφυρί.

    Είναι 1 από τις 431 Bentley S1 Continental Sport Saloon του 1959. Ήταν ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της εποχής του. Με αριθμό πλαισίου BC1BG, κινήθηκε μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γκάμπια, περνώντας από αρκετούς ιδιοκτήτες πριν το αγοράσει ο Elton John το 1976, κάνοντας μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή.

    Ο Sir Elton είχε στην κατοχή του την Bentley για 25 χρόνια, πριν την πουλήσει στο μεγιστάνα Sir Alan Sugar, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε στον οίκο Bonhams για δημοπρασία πριν από 10 χρόνια. Τώρα θα βγει στο σφυρί για άλλη μια φορά, μαζί με την Aston Martin του Paul McCartney και το Mini του Ringo Starr.

    Ο οίκος Bonhams εκτιμά ότι η τιμή της θα φτάσει τις 400.000-500.000 λίρες Αγγλίας, όπως καταλάβατε αξίζει περισσότερο από τη νέα Continental GT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα σειρά επίπλων από την Bentley

    Η Bentley γιορτάζει τα 100στα της γενέθλια και στα πλαίσια αυτών, παρουσίασε μια νέα σειρά επίπλων, τα Bentley Home.

Bentley Bentayga Diesel.

    Η Bentley παρουσιάζει το πρώτο diesel αυτοκίνητό της, την Bentayga Diesel.

Bentley: Περισσότερη πολυτέλεια από το τμήμα Mulliner (vid).

    Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley κάνει τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας ακόμα πιο ξεχωριστά προσφέροντας αμέτρ