Το 2021 στην αγορά η BMW i4

Το 2021 στην αγορά η BMW i4

Το 2021 στην αγορά η BMW i4

    Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου της BMW στην έκθεση του Παρισιού, η γερμανική εταιρία μέσω του CEO της, Harald Kruger, ανακοίνωσε πως το i4 θα παρουσιαστεί στην αγορά το 2021, μαζί με το iNext.

BMW-i-Vision-Dynamics-19.jpg

    Το μοντέλο αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του BMW i Vision Dynamics, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι. Το αυτοκίνητο αποτελεί μέρος του σχεδίου της BMW που θέλει έως το 2025 να διαθέτει στην αγορά τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, 12 εκ των οποίων αμιγώς ηλεκτρικά. Η παραγωγή του i4 θα γίνεται στο Μόναχο, με την BMW να μην δίνει για την ώρα στη δημοσιότητα τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου παραγωγής.

    Να θυμίσω πως το πρωτότυπο είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 600 χλμ. Το μοντέλο παραγωγής θα έχει αυτονομία 700 χλμ ανά φόρτιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: BMW Vision iNext concept

    Η BMW παρουσίασε και επισήμως το νέο της πρωτότυπο, το Vision iNext, το οποίο ουσιαστικά μας δίνει μία γεύση από το μέλλον

Στην κυκλοφορία ο διάδοχος της BMW Isetta [Vid]

    Το καλοκαίρι ξεκινά η παραγωγή του ηλεκτρικού Microlino με μήκος μόλις 2,4 μ., δύο θέσεις και πρόσβαση από μία πόρτα, που α

Δείτε πώς φορτίζει ασύρματα η BMW 530e iPerformance [Vid]

    Χωρίς καλώδιο θα πραγματοποιείται η φόρτιση της 530e iPerformance, όπως μας ενημερώνει η BMW στο παρακάτω video.