Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο Ferrari SP30 [Vid]

Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο Ferrari SP30 [Vid]

Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο Ferrari SP30 [Vid]

    Από το ξεκίνημα το 2007, το πρόγραμμα Special Projects της Ferrari έχει δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά μοντέλα που προορίζονται για πολύ πλούσιους πελάτες. Η πιο πρόσφατη παραγγελία είναι η Ferrari SP38 βασισμένη στη 488 GTB, η οποίο συνδυάζει τα στοιχεία σχεδίασης της GTB 308 και της F40.

    Το 2012, το Special Projects της Ferrari δημιούργησε την One-Off Ferrari SP30 για τον Cheerag Arya, πετροχημικό μεγιστάνα και φημισμένο συλλέκτη Ferrari. Έξι χρόνια αργότερα, το πέμπτο αυτοκίνητο τοy Special Projects της Ferrari αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

    Tο αυτοκίνητο μοιάζει με την F12 Berlinetta ή την 812 Superfast, αλλά βασίζεται στην 599 GTB Berlinetta, συνδυάζοντας στοιχεία από την 599 GTO, την 599XX και την F12berlinetta.

    Το αυτοκίνητο βρίσκεται για πώληση στο Texas στο Crave Luxury Auto dealership, το οποίο λέει ότι το «χρώμα είναι σε άριστη κατάσταση», το «εσωτερικό είναι σχεδόν άψογο» και «είναι φανερό ότι αυτό το αυτοκίνητο ήταν κλειστό και σχολαστικά συντηρημένο». Το μοναδικό supercar έχει διανύσει μόλις 105 χιλιόμετρα.

    Η Ferrari SP30 αναζητά νέο ιδιοκτήτη και ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s έχει αναλάβει την πώλησή του στις 6 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ferrari teasάρει νέο μοντέλο

    Η Ferrari έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία από ένα νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει επίσημα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Ferrari σκέφτεται να επαναφέρει την 250 GTO

    Η Ferrari 250 GTO κατασκευάστηκε σε μόλις 39 μονάδες πριν από πενήντα χρόνια και η μάρκα από το Μαρανέλο θέλει να φτιάξει μ

Νέα Ferrari 488 GTB Pista Piloti σε τέσσερις χρωματισμούς

    Δεν είναι δα κανένα μυστικό ότι η 488 GTB Pista είναι από τις πιο γρήγορες και εστιασμένες Ferrari που έχουν κυκλοφορήσει π