Μαζική παραγωγή σκέφτεται η Koenigsegg

Μαζική παραγωγή σκέφτεται η Koenigsegg

Μαζική παραγωγή σκέφτεται η Koenigsegg

    Η Koenigsegg έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να μεγαλώσει, γι’αυτό και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο supercar, το οποίο θα είναι πιο “προσιτό” για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό και θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας. Έτσι, δεν μιλάμε για τον αντικαταστάτη της Agera RS, ούτε μια έκδοση της Regera.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη του στo Bloomberg, ο Christian von Koenigsegg δήλωσε ότι μέχρι το 2022 θέλει η εταιρία του να παράγει χιλιάδες αυτοκίνητα ετησίως, από τα 20 που βγαίνουν από το εργοστάσιο της στο Angelholm σήμερα κάθε χρόνο. Αυτό θα έκανε την εταιρεία του σοβαρή απειλή για τη Ferrari και άλλους κατασκευαστές supercars, όπως η Lamborghini, με τον von Koenigsegg να τονίζει ότι μερικοί πελάτες επιλέγουν ήδη τα αυτοκίνητά της εταιρίας του αντί για μια Ferrari.

    Να θυμίσω, ότι η Koenigsegg ανακοίνωσε πριν περίπου έναν μήνα την συνεργασία της με την NEVS, δημιουργώντας συνέργειες μεταξύ των γεωγραφικών αποτυπωμάτων, των εμπειριών και των ικανοτήτων τους.

Tags: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμες οι δύο τελευταίες Agera [Vid]

    Η παραγωγή της Koenigsegg Agera σταμάτησε, με τον Σουηδό κατασκευαστή να το γιορτάζει με δύο ειδικές εκδόσεις, που ονομάζον

H Koenigsegg ετοιμάζει φθηνότερο supercar

    Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή συνεργασίας με τη NEVS, η Koenigsegg κάνει γνωστό ότι θέλει να μεγαλώσει, γι’αυτό και ετοιμά

Koenigsegg Regera με ανθρακόνημα γυαλισμένο στο χέρι

    H Koenigsegg παρουσιάζει μια ειδική Regera που έχει την τεχνολογία “Koenigsegg Naked Carbon” – KNC για συντομία.