Γάντια αξίας €145 από την Lamborghini

Γάντια αξίας €145 από την Lamborghini

Γάντια αξίας €145 από την Lamborghini

    H ιταλική εταιρία συνεργάστηκε με τη Gizelle Renee ειδικά για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η οποία ξεκίνησε σήμερα, και μας παρουσιάζουν από κοινού έξι διαφορετικά γάντια.

    Η Lamborghini δεν επέλεξε τυχαία την Gizelle Renee, καθώς η βρετανική φίρμα είναι ειδική στην κατασκευή ομπρελών υψηλής ποιότητας και δερμάτινα γάντια. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία πήρε πέρυσι το βραβείο British Glover της Χρονιάς. Ναι, προφανώς υπάρχει και τέτοιο βραβείο.

    Τα γάντια που παρουσιάζουν οι Lamborghini και Gizelle Renee ταιριάζουν απόλυτα με το εσωτερικό των “ταύρων”. Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από όλα τα είδη υψηλής ποιότητας υλικών, όπως δέρμα Nappa ενώ υπάρχει ακόμα carbon, ενώ υπάρχουν χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο, με τιμές που ξεκινούν από 145 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια Lamborghini Huracan Performante πήρε φωτιά στη Βοστώνη [Vid]

    Έκπληκτοι έμειναν οι περαστικοί στη διασταύρωση των οδών Boylston και Dartmouth στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όταν είδαν τον οδηγό μ

Εντυπωσιακή σειρά ρούχων και αξεσουάρ από την Lamborghini

    Η Lamborghini δε φροντίζει μόνο για γρήγορες μετακινήσεις με τα supercars της, αλλά επιμελείται και το ενδυματολογικό κομμά

Γραφείο Lamborghini Aventador αξίας €30.000!

    Λογικά θα συμβαίνει σε πολλούς από εμάς.