Δημιουργία smartphone με τη σφραγίδα της McLaren

Δημιουργία smartphone με τη σφραγίδα της McLaren

Δημιουργία smartphone με τη σφραγίδα της McLaren

    Δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε εταιρείες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα και κυρίως εκείνες που έχουν να κάνουν με supercars να συνεργάζονται με κατασκευάστριες κινητών τηλεφώνων με σκοπό την από κοινού δημιουργία κάποιου smartphone.
    
    Αυτό πρόκειται να κάνουν και οι McLaren και OnePlus οι οποίες σκοπεύουν να παρουσιάσουν το project τους που θα βασίζεται στο OnePlus 6T στις 11 Δεκεμβρίου στην έδρα της βρετανικής μάρκας, το McLaren Technology Center στο Woking.

    Η OnePlus είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής smartphones η οποία σημειώνει ολοένα και καλύτερες πωλήσεις παρά το γεγονός ότι διαθέτει πολύ μικρή γκάμα. Ωστόσο, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν όλα τα μοντέλα της είναι ότι στοχεύουν πάντα στο ανώτερο κομμάτι της αγοράς αφού οι επιδόσεις τους είναι πολύ υψηλές όμως η τιμή τους είναι σχετικά συγκρατημένη.

    Η εταιρεία στην οποία ανήκει η OnePlus διαθέτει ακόμα μία θυγατρική που κατασκευάζει smartphones, την Oppo η οποία πριν από κάποιους μήνες συνεργάστηκε με τη Lamborghini για τη δημιουργία ενός μοντέλου με τα χρώματα της ιταλικής μάρκας οπότε υπάρχει η ανάλογη εμπειρία.

    Ο επικεφαλής της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, δήλωσε ότι η OnePlus είναι συνώνυμη της ταχύτητας και της ισχύος, αξίες που διέπουν και τη McLaren σε κάθε δημιουργία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρολόι αξίας €154.000 από την McLaren

    Η McLaren και η εταιρεία ωρολογοποιίας Richard Mille αποκαλύπτουν τον πρώτο τους χρονογράφο.

Η McLaren teasάρει νέο μοντέλο

    Στο φετινό Goodwood Festival of Speed η McLaren θα παρουσιάσει ένα νέο μυστήριο μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα την LT έκδοση

McLaren 570S Sprint: Πεδίο δράσης της οι πίστες

    Με δυο τμηματικές φωτογραφίες της νέας 570S Sprint η MacLaren ανακοινώσε ότι θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο της