Κρίμα η McLaren F1

Κρίμα η McLaren F1

Κρίμα η McLaren F1

    Ένας οδηγός τράκαρε τη McLaren F1, ενώ λάμβανε μέρος σε road trip που είχε διοργανώσει η βρετανική μάρκα στη Νέα Ζηλανδία για να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή της.

    Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο road trip που είχε διοργανώσει η McLaren στη Νέα Ζηλανδία για να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή της, Μπρους ΜακΛάρεν, ένας Αυστραλός είχε ατύχημα με τη McLaren F1.

    Αυτό έγινε, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπειτα από μία δύσκολη αριστερή στροφή, ώστε να καταλήξει εκτός δρόμου. Μάλιστα, μετά το ατύχημα τοποθετήθηκε μαύρο κάλυμμα, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να μην αφήνουν κανέναν να το δει, ενώ λέγεται ότι δόθηκαν και χρήματα σε δημοσιογράφο για να απομακρυνθεί.

    Έτσι, δεν είναι εφικτό να φανεί η ζημιά που προκλήθηκε, αν και πιστεύεται πως αυτή έχει γίνει περισσότερο στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο που τράκαρε, καθώς η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός είχε κληθεί ενώπιον του δικαστηρίου για απρόσεκτη οδήγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ