Νέες teasers φωτογραφίες του Mitsubishi e-Evolution Concept

Νέες teasers φωτογραφίες του Mitsubishi e-Evolution Concept

Νέες teasers φωτογραφίες του Mitsubishi e-Evolution Concept

    Το Mitsubishi Lancer Evolution σταμάτησε να παράγεται εδώ και αρκετό καιρό και οι φήμες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το αν θα αντικατασταθεί ή όχι. Αυτό που λεγόταν μέχρι πρότινως από επίσημα χείλη ήταν πως σαν αυτοκίνητο το Evolution δεν θα έχει αντικαταστάτει, το όνομα όμως θα επιβιώσει. Και το e-Evolution είναι η απόδειξη, έστω και ως Concept...

    Μετά την πρώτη, όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική εικόνα του e-Evolution, η Mitsubishi έδωσε στην δημοσιότητα ακόμη δύο εικόνες, στις οποίες φαίνεται πιο καθαρά το σχήμα του κουπέ SUV αμαξώματος του πρωτότυπου μοντέλου της.

    Το e-Evolution θα είναι ένα υψηλών επιδόσεων, τετρακίνητο αυτοκίνητο, το οποίο θα έχει ένα coupe SUV αμάξωμα και όχι σεντάν, όπως το ξέραμε μέχρι πρότινος.

    Αρχικά θα το δούμε ως πρωτότυπο στην προσεχή, 45η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο (27 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου), το οποίο θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα που θα τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς και δύο ηλεκτροκινητήρες για τους πίσω τροχούς. Εξ ου και το e στην ονομασία, πριν το Evolution, το οποίο σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα θα συμβολίσει την έναρξη μιας νέας εποχής για την ίδια.

    Φυσικά, μόνο το όνομα θυμίζει Evo, όπως βλέπετε και από τις εικόνες, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα όχημα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, το οποίο πάντως απέχει ακόμη αρκετά από την παραγωγή. Όμως, το γεγονός πως είναι ηλεκτρικό και SUV δεν θα αρέσει στους οπαδούς του Evo, αλλά αυτό μάλλον δεν φαίνεται να πτοεί την ιαπωνική μάρκα, η οποία θεωρεί πως το μέλλον του Evolution είναι αυτό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η BMW επαναφέρει το όνομα CSL

    Τον περασμένο Οκτώβριο η BMW προχώρησε στη κατοχύρωση των ονομάτων M1 CSL, M2 CSL, M3 CSL, M4 CSL, M5 CSL, M6 CSL, M7 CSL κ

Στο σφυρί το τελευταίο Mitsubishi Evo.

    Για καλό σκοπό θα δημοπρατηθεί η τελευταία μονάδα της δημοφιλούς rally replica της Mitsubishi, με τα χρήματα που θα «πιάσει

Το Mitsubishi Evo επιστρέφει ως ηλεκτρικό Crossover Concept

    Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε που η Mitsubishi σταμάτησε την παραγωγή του Evo και ίσως να μην το δούμε ξανά.