Η Porsche βάζει την 911 στην πρίζα.

Η Porsche βάζει την 911 στην πρίζα.

Η Porsche βάζει την 911 στην πρίζα.

Μια plug-in hybrid έκδοση της 911 ετοιμάζει η Porsche.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, ο Erhard Mossle, το «αφεντικό» του τμήματος εξέλιξης της 911 Carrera 4 και Turbo S, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο αμερικάνικο Car and Driver, ότι δουλεύουν πάνω σε μια υβριδική plug-in έκδοση της 911.
Επιβεβαίωσε ότι εξελίσσουν την αμιγώς ηλεκτρική Mission E, η οποία σε αυτή τη φάση βρίσκεται σε μορφή concept και παράλληλα, θα ήθελαν να κάνουν κάτι, λιγότερο extreme, με την εμβληματική 911. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια τέτοια έκδοση για την 911, αλλά παραδέχτηκε ότι έχουν να λύσουν αρκετά προβλήματα μέχρι να φτάσουν εκεί.
Ένα από αυτά είναι το βάρος των μπαταριών και πως θα καταφέρουν αυτό να το διαχειριστούν καλύτερα. Επιπλέον, άφησε να αιωρείται η πιθανότητα μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της 911, αλλά, όχι για το άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ηλεκτρικές trackday Porsche θα φορτίζουν σε 15 λεπτά

    Πριν από ενάμιση χρόνο, τον Σεπτέμβρη του 2015, στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Porsche παρουσίασε το Mission E concept, δεί

Η Porsche ίσως γυρίσει την πλάτη στους diesel κινητήρες για χάρη των ηλεκτρικών

    Τα σημερινά diesel μοντέλα της Porsche θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία της γερμανικής εταιρίας.

Το 2019 ξεκινά η παραγωγή του Mission Ε

    Η Porsche ετοιμάζεται προκειμένου το 2019 να ξεκινήσει την παραγωγή του Mission E και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Albrecht