Η νέα 911 με πινελιές Porsche Exclusive

Η νέα 911 με πινελιές Porsche Exclusive

Η νέα 911 με πινελιές Porsche Exclusive

    Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά-καλά η νέα 992 και το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche έπιασε δουλειά σε μια Carrera 4S.

    Οι πελάτες της Porsche που ζητούν μια καλόγουστη εξατομίκευση του αυτοκινήτου τους μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Excusive Manufaktur του εργοστασίου για να γίνει σωστή δουλειά.

    Το ειδικό αυτό τμήμα, που έφτιαξε μεταξύ άλλων τη χρυσή 911 Turbo S Exclusive Series, αποκαλύπτει τώρα την πρώτη του δουλειά πάνω στην ολοκαίνουργια 911 (992). Αντικείμενο της βελτίωσης, η 911 Carrera 4S.

porsche-911-992-by-porsche-exclusive_4.jpg

    H Porsche Exclusive έχει αντικαταστήσει τη σκεπή με μια ελαφριά ανθρακονημάτινη, που χαμηλώνει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου και μειώνει το συνολικό του βάρος, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εμφάνιση. Τα καπάκια των καθρεφτών είναι επίσης από ανθρακόνημα, ενώ οι τροχοί είναι δίχρωμοι Porsche Exclusive με λάστιχα Michelin Pilot Sport.

    Άλλες εξωτερικές αλλαγές είναι τα μαυρισμένα φώτα LED Matrix, τα φιμέ πίσω τζάμια και οι μαύρες επιγραφές “Porsche” και “911 Carrera 4S”. Ο διαφορετικός πίσω προφυλακτήρας είναι κι αυτός από τον κατάλογο της Porsche Exclusive και συνδυάζεται με μαύρα τελικά εξατμίσεων και τμήματα στο χρώμα του αμαξώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με turbo κινητήρα 550 ίππων η νέα Porsche 911 GT3

    Εκτός από τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά, μία κυρίαρχη τάση αυτή τη στιγμή στην ηλεκτροκίνηση είναι ο θάνατος των ατμοσφαιρικ

Porsche 911 Turbo Gemballa GTR 8XX Evo-R με 820 άλογα

    Μετά το Avalanche πακέτο για τις 911 Turbo και Turbo S, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος παρουσιάζει ένα νέο πακέτο -για τα ί