Η Rimac ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό hypercar

Η Rimac ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό hypercar

Η Rimac ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό hypercar

    Η Rimac Automobili ανακοίνωσε πως πήρε χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ από την κινέζικη Camel Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μπαταριών της Ασίας, ενώ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ.

    Έτσι πλέον έχει τα απαραίτητα κεφάλαια προκειμένου να αναπτύξει ένα νέο hypercar που θα είναι καλύτερο και ταχύτερο από το Concept One. Το μοντέλο έχει κωδική ονομασία Concept Two και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε έξι μήνες από σήμερα, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2018.

    Το νέο μοντέλο θα είναι ακριβότερο από το Concept One και θα βγει σε 100 μονάδες στη παραγωγή, με την εταιρία να κατασκευάζει 20 αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Η επένδυση των Κινέζων θα δώσει τη δυνατότητα στη Rimac να αποκτήσει πρόσβαση στη κινέζικη αγορά, αλλά και να κατασκευάσει μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Aston Martin και η Koenigsegg. Η Rimac έχει τριπλασιάσει την αξία της σε σχέση με το 2014 και σήμερα αυτή ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Rimac teasάρει το νέο της hypercar [Vid]

    Η Rimac Automobili μετά την teaser φωτογραφία του νέου της ηλεκτρικού hypercar που ετοιμάζει, συνεχίζει το teasάρισμα δίνον

Νέο ηλεκτρικό hypercar από τον Rimac

    Η Rimac Automobili την περίοδο αυτή αναπτύσσει ένα νέο hypercar που θα είναι καλύτερο και ταχύτερο από το Concept One.

Ηλεκτρικό Rimac One με 1.088 ίππους

Μετά από πέντε χρόνια, η κροατική Rimac κατάφερε επιτέλους να παρουσιάσει το One, το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παρα