Το EVO παρουσιάζει την McLaren Senna [Vid]

Το EVO παρουσιάζει την McLaren Senna [Vid]

Το EVO παρουσιάζει την McLaren Senna [Vid]

    Το βίντεο του EVO, μας δείχνει από κοντά την εκρηκτική McLaren Senna. Κάνει μια προσπάθεια να εξηγήσει τις περίεργες επιλογές σχεδιασμού σε όσους πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο φαίνεται απλά περίεργο, με την ελπίδα ότι θα εκτιμηθούν τα τεχνολογικά θαύματα που βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

    Σχεδόν όλα έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν κλάσματα ταχύτητας και απόδοσης έναντι των ανταγωνιστών. Πάρτε για παράδειγμα την ενεργή πίσω πτέρυγα και το διπλό διαχύτη στο πίσω μέρος.

    Είναι συναρπαστικό να ακούμε για όλα τα μικρά στοιχεία που είναι κρυμμένα στη McLaren. Από τα τεράστια ανθρακοκεραμικά φρένα μέχρι τα εκπληκτικά carbon bucket καθίσματα στο εσωτερικό.

    Υπάρχουν και άλλα μικρά κομμάτια στη Senna που είναι απλά cool. Το κουμπί εκκίνησης, ο επιλογέας race-mode και η λαβή για το άνοιγμα των θυρών βρίσκονται τοποθετημένα στην οροφή, πίσω από το παρμπρίζ, ακριβώς όπως τα χειριστήρια σε ένα αεροπλάνο. Τα κουμπιά που βρίσκονται συνήθως στην κεντρική κονσόλα, ο επιλογέας ταχυτήτων και το launch control είναι τοποθετημένα στο κάθισμα του οδηγού και κινούνται μαζί του.

McLaren Senna preview - under the skin of the 789bhp track car | evo UNWRAPPED

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πίστα με την εκρηκτική McLaren Senna [Vid]

    Όχι, δεν μπορείτε να αγοράσετε μια από τις 500 McLaren Senna που κατασκευάστηκαν.

Η McLaren Senna ποζάρει με το μονοθέσιο του Άιρτον! [Vid]

    Χορευτικές φιγούρες γύρω από το μονοθέσιο του Άιρτον Σένα κάνει η McLaren που φέρει το όνομα του Βραζιλιάνου.  

0-100 σε 2,8sec και τελική 340 χλμ η McLaren Senna

    Μετά την επίσημη αποκάλυψη της McLaren Senna, η βρετανική μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα και τις επιδόσεις της οι οποίες αναμ