Ανάκληση Mercedes AMG GT λόγω προβλήματος στις ζώνες ασφαλείας

Ανάκληση Mercedes AMG GT λόγω προβλήματος στις ζώνες ασφαλείας

Ανάκληση Mercedes AMG GT λόγω προβλήματος στις ζώνες ασφαλείας

    Η διαδικασία της ανάκλησης τελικά μπορεί να εφαρμοστεί και στις καλύτερες οικογένειες, όπως είναι αυτή της Mercedes και μάλιστα να αφορά το εκλεκτό της μέλος AMG GT.

    Σύμφωνα λοιπόν με τη Mercedes 1.263 ιδιοκτήτες των γερμανικών supercars στις Η.Π.Α θα λάβουν ένα γράμμα, το οποίο θα τους καλεί να επισκεφτούν το τοπικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το πρόβλημα που αφορά την AMG GT έχει να κάνει με τις ζώνες ασφαλείας της, καθώς ενδέχεται να εμφανίσουν σημάδια χαλαρότητας.

    Το εν λόγω πρόγραμμα της ανάκλησης επηρεάζει επίσης ορισμένες C-Class, R-Class και S-Class. Παράλληλα 64 υβριδικές GLE 550e ανακαλούνται για αλλαγή στις ετικέτες που αναγραφούν την πίεση των ελαστικών τους.

    Ο V8 biturbo κινητήρας των 4.0 λίτρων της AMG GT, αποδίδει 476 ίππους και 630 Nm ροπής, συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, ενώ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 4.0 δευτ. και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 304 χλμ./ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τυφλός οδήγησε πρώτη φορά και μάλιστα AMG GT R

    Στη Mercedes πιστεύουν ότι ακόμα και το πιο μεγάλο όνειρο ενός ανθρώπου όχι απλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά επιβά

Έτοιμη η πρώτη AMG GT 4 Coupe

    Την επίσημη έναρξη παραγωγής της νέας AMG GT 4 Coupe ανακοίνωσε με υπερηφάνεια η Mercedes.

7:25.41 έκανε στο Nürburgring η Mercedes-AMG GT 63 S

    Τον περασμένο Μάρτιο, η γερμανική εταιρία παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ και σήμερα μα